Wie zijn wij

Postma Konstruktie is al sinds jaar en dag uw partner op het gebied van staalconstructies. U kunt dan ook bij ons terecht voor het gehele proces van sterkteberekening tot montage. Wij werken in opdracht van projectontwikkelaars, ontwerpers, aannemers in verschillende sectoren en voor particulieren. Wij zijn een modern bedrijf dat werkt met de nieuwste technieken, altijd met respect voor het ambachtelijk vakmanschap dat onze voorouders hebben gebezigd.

In al ons werk staan efficiency en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn een veelzijdig inzetbaar constructiebedrijf dat geroemd wordt om haar flexibiliteit. Snel schakelen en korte lijntjes, daar houden we van.

Hier lees je meer over de geschiedenis van Postma Konstruktie. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1835 en daar zijn we maar wat trots op!

Bent u benieuwd naar reeds uitgevoerde projecten? Bekijk dan onze projecten!
 

Certificaten

Postma Konstruktie is NEN-1090 gecertificeerd t/m EXC2. Dat betekent dat alle constructieonderdelen het CE-keurmerk dragen. Onze montagemedewerkers zijn VCA-gecertificeerd.
 

Metaalunie

Postma Konstruktie is lid van de Metaalunie.
 

Erkend leerbedrijf

Ben je op zoek naar een erkend leerbedrijf waar je alles leert over het vak en veel verantwoordelijkheden krijgt? Postma Konstruktie biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van BBL werk-en-leertrajecten. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op!